Ma ünneplés van... két éves lett a blog!
2021. május 12. írta: Nightfallivy

Ma ünneplés van... két éves lett a blog!

Már majdnem május közepénél tartunk és ez bizony azt is jelenti, hogy ez a blog két éves lett.

nagyontarkakavicsok_20200106_278897u.png

Mit adott ez az egy év?

2020 májusa és ezen év májusa közt több bejegyzés jelent meg, mint azelőtt.

A három legolvasottabb bejegyzés

A legolvasottabb bejegyzés továbbra is a jogsihoz köthető, egész pontosan: miért érdemes letenni a B-kategóriás jogosítványt?

Második blogposzt már aktuális témát feszegetett, nem mást, mint a koronavírus által teremtett helyzetet: 
Villámcsapások pénteken - a koronavírus

A harmadik a munkáról és a takarékoskodásról szól:
Gondolatok a támogatásról, a munkáról és a takarékoskodásról

Követők száma

Jelenleg két fő azoknak a személyek száma, akik követik a blogot. Nem sok, ez való igaz. Nem tudom, hogy 2022 májusára többen lesznek-e, vagy sem. Talán nem is lényeges annyira. Nekem is rengeteg olyan blog van elmentve könyvjelzőbe, amiket érdekesnek tartok és néha napján rájuk nézek.

Kedvenc zenék c. sorozat

Nem tudom, hogy számotokra mennyire érdekes ez a sorozat, viszont számomra az. (Milyen meglepő.:D) Igazából szívesen olvasom én is el mások blogbejegyzéseit és hallgatok bele a belinkelt számokba. Volt, hogy egy blogbejegyzés segítségével leltem egy számomra új kedvencre. 

fujoka_land.png

Mi várható 2022 májusáig és ebben az évben?

Látható, hogy egy időben ritkábban jöttek a posztok. Lehet, hogy most is ez lesz, tehát nem mondjuk heti két alkalommal jelentkezem új bejegyzéssel. Minek is köszönhető ez? Például annak, hogy a jelenlegi munkámnak köszönhetően felborult az egész életem. 
Az még nyilván hagyján, hogy várost kellett "váltanom", de a munkabeosztás is hatással van az életemre. Számomra semmit se mond, ha péntek van. Ugyanis a szombat és vasárnap ugyanúgy munkanapot jelenthet nekem... vagy ha szabadnapos vagyok, akkor csak akadályozó tényező a hétvége (lásd: ez is zárva, az is zárva)

Annyi a biztos, hogy továbbra is fognak érkezni új posztok, tehát lesz mit olvasni, sokféle témában. Továbbra is lesznek zenékről szóló ajánlók. Emellett minden bizonnyal lesznek olyan alkalmak is, amikor valamiféle aktuális jelenséget hozok el nektek. 

Egy bejegyzés, ami ide kapcsolódik: mi várható a blogon, 2021-ben? 

Zárszóként

Remélem, hogy az életemben az elkövetkezendő évben is jelen lesz ez a blog és nem kerül a feledés homályába. Persze, ott van a munka, (kiharapdálja napom szinte egészét, szinte csak aludni lehet mellette, hisz 12 órás műszakról van szó, 2 órás utazással), ami igencsak lecsökkenti az esélyek számát. Viszont reménykedek benne, hogy nem tántorít el a blogolástól 
...és egy kérdés, a végére: ti milyen témáról olvasnátok szívesen? 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr8616557742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása