Top 5 bejegyzés a blogon, 2020-ból
2021. január 27. írta: Nightfallivy

Top 5 bejegyzés a blogon, 2020-ból

Még januárt írunk, így még sokan visszatekintgetnek a tavalyi évre. Akkor hát, nézzük meg közösen, mi volt az öt legolvasottabb bejegyzés ezen a blogon!

eltunohid_20200106_278897u.png

1: Miért érdemes letenni a B-kategóriás jogsit? 

A blogon jelenleg a legolvasottabb bejegyzés a jogsi témájával kapcsolatos és 2020 júniusában született meg. Ezt az Index főoldalán is lehetett olvasni. Ennek köszönhetően közel 6000 oldalletöltés érkezett.
Azonban nem vagyok túl büszke erre a blogposztra. Úgy érzem, hogy tele van szóismétlésekkel. (Habár, mivel lehetne helyettesíteni a "jogsi" vagy az "autó" szót mondjuk?)  

2: Villámcsapások pénteken - a koronavírus 

A második legolvasottabb bejegyzés viszont már a koronavírusról szól. A blogon 2020 március 14.-én jelent meg. (Hol van az már!)
Lassan egy év telt el, viszont sajnos a COVID mindig aktuális téma a hírek világában vagy az emberek szóbeszédében. 2020 márciusa óta rengeteg minden változott. "Szabadságra" ment nyáron, majd megérkezett ősszel az, amitől "mindenki" retteg. Vendéglátás? Azóta a vendéglátósok kénytelenek valahonnan máshonnan szerezni pénzt. Persze, vannak gyárak itt is, ott is, biztos rengetegen elférnek a szalag mellett... 

Igazából könnyű azt mondani, hogy mindenki rendelkezzen mondjuk fél évre elegendő pénztartalékkal, de ahol az utolsó száz forintokat osztják be a hónap végén, ezt elég nehéz kivitelezni. 

Ezt írtam tavaly majdnem ugyanekkor... és milyen igazam van. Emellett, ha valakinél mondjuk tavaly március elején ütött be az a bizonyos villámcsapás, aminek köszönhetően a tartalékai felé kellett fordulni, akkor kijelenthető, hogy a félévre elegendő tartaléka réges rég elfogyott. 

3: Gondolatok a támogatásról, a munkáról és a takarékoskodásról 

A listán harmadikként szereplő bejegyzés tavaly szeptemberében született meg. Közel 500 oldalletöltést generált. Ez a poszt amolyan gondolatfolyam, mindenféle pontokba szedett felsorolás nélkül.
Lehet, hogy az ember csak olyan munkát tud megfogni, amit teljes szívből gyűlöl. Ennek köszönhetően napjának minimum nyolc órája megkeseredik. Nyilván érdemes törekedni arra, hogy ha nem is a kedvenc elfoglaltsága legyen a munkahelyen való lét, de ne is undorral feküdjön le vasárnap este az ember. Azonban sajnos vannak olyan helyzetek, amikor számára az a bizonyos munkahely a gyűlölt munkakörével jelenti az egyetlen megoldást.  

4: Hol volt és hol nem lesz már: Barátok közt 

Ez a bejegyzés tavaly decemberében jelent meg. Akkor tudtam meg, hogy egy végeláthatatlan történetnek tűnő szappanopera bizony egyszer az utolsókat fogja rúgni és lekerül az adásról. 2021 nyarán lesz az utolsó epizód, utána más elfoglaltságot kell keresni annak, akinek napját egy kis részét képezte ennek a sorozatnak való nézése. 

5: 5+1 érv a blogírás mellett 

Tavaly júliusában összesen hat érvet sorakoztattam fel amellett, hogy miért is érdemes blogot írni. Legfőbb talán az, hogy az ember szeresse ezt az időtöltést. Persze, aki egy cég tulajdonosa és szeretné reklámozni az általa kínált termékeket, szolgáltatásokat, egy jó megoldás lehet számára a blogolás.  

hopehelyszivarvany_20210119.png

Zárásként 

Így, a poszt végére érve, felmerülnek kérdések. Vajon ebben az évben milyen posztok lesznek a legolvasottabbak? Mik lesznek 2021 "slágerei"? Majd erre visszatérhetünk 2021 decemberében. Remélhetőleg akkor már múltnak tekinthetjük a koronavírust.  

Addig is, legyetek jók, keressétek még az apró örömöket is, amik beragyoghatják a szomorkás kedveteket. 

...és ha tetszett ez a bejegyzés, kövesd a Facebook oldalam! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr3416405886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása