Egy kis életjel
2021. szeptember 19. írta: Nightfallivy

Egy kis életjel

Már javában tart az ősz és a nyarat emlékeinkben idézhetjük fel csupán. erdokod_3423_20210216.png

"Eltűnésem" margójára

Ezen a nyáron mindössze három új, friss bejegyzéssel találkozhattatok ezen a blogon. Nincs mit szépíteni: "eltűntem" erről a felületről, még ha nem is véglegesen. 
Az életemben a dolgok úgy jöttek össze, hogy valahogyan ez a blog kimaradt a mindennapjaimból. Persze voltak próbálkozásaim, vagyis elkezdtem egy-egy szöveget írni, aztán az abbamaradt. Néhány példa, a teljesség igénye nélkül:

  • Mit hoz a június?;
  • Júniusi haul;
  • 2021 júniusa az életemben;
  • Zöldborsós virsli;
  • Augusztus búcsúztató;
  • Mit hozhat a szeptember, az ősz?

A nyár utolsó hónapjában nem is tettem ki egy bejegyzést se. Talán amiatt, mert az augusztus számomra zavaros, bonyolult, aggódásokkal teli heteket hozott magával.

Jöhet a kérdés, hogy ezen nyár után mit hoz a jövő, ami ezt a felületet illeti? Nem tudok ígérni semmit se. Lehet, folytatódni fog ez az időszak, amikor alig kerül ki friss tartalom erre az oldalra.  

erdouttal_20210504.png

Tervek és végszóként

Lehet, hogy mostanság nem voltam aktív ezen az oldalon, de nem is akarom végleg abbahagyni az egész blogolást és remélem, hogy később is így fogok hozzáállni a blogoláshoz. 
Az elmúlt időszakban megismerkedtem a "tanult tehetetlenség" fogalmával. Talán te is pont emiatt nem vágsz bele valami újba, mert azt gondolod: nem megy. Ezzel a fogalommal kapcsolatban előszeretettel veszik elő azt a bizonyos elefántos képet, amin egy elefánt szerepel és az elefánt hiába tudná kiszabadítani magát, nem teszi, hisz kiskorában megtanulta: azt ő nem tudja megtenni. Így beleragad abba a helyzetbe, amiben éppen van, akármilyen rossz is. 
Emellett az elmúlt hetekben új, kedvenc zenéket fedeztem fel. Szóval, várhatóan zenei poszttal is fogok érkezni.  

Szóval, nem kell megijedni, nem tűntem el végleg. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr8816675314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása