Január végi gondolatok
2022. január 26. írta: Nightfallivy

Január végi gondolatok

Nem tudom, hogyan is kezdhetném az egész bejegyzést. Jelenleg nem áll elég idő a blogírásra, de a januári kihívást se szeretném veszni hagyni. (És itt biztos jó néhányan megjegyzik, hogy: Nightfallivy, ilyen a felnőtt élet! Munkára van idő, a többire nem.)

iroda_w8_20210218.png

Januári kihívásról 

Már a végét járja ez a harmincegy napos kihívás. Eddig úgy gondolom, sikerrel vittem végig ezt az egészet. Igaz, pont az előző bejegyzés késett, ugyanis, amikor alkalmam lett volna nyilvánossá tenni a bejegyzést, nem volt elérhető a blog.hu. Aztán, talán később már ismét használható állapotba került. Viszont ez már nem számított nekem, ugyanis nekem már a munka felé kellett vennem az irányt. 

Mi lesz a kihívás után, vagyis februártól kezdve?

Jelenleg még mindig úgy gondolom, hogy visszább kellene venni az iramot. Tervek szerint ez azt fogja jelenteni, hogy heti két alkalommal fog érkezni friss tartalom erre a blogra. Azonban kérdés, az élet mit hoz magával? Bármi történhet. Lehet, hogy ismét lesznek olyan hetek, amikor nemhogy kettő, de még egy bejegyzés se lát napvilágot ezen a felületen. 
Most a januári kihívás időm egy részét elveszi, ez az idő fel fog szabadulni februártól kezdve. Foglalkozhatok mással, más területen is aktívabbá válhatok. Igazából tervben is van másfajta, kreatívnak mondott hobbi is. Mindig gondoltam rá, hogy azt is el kellene kezdeni, de nem jutottam el odáig, hogy valóban el is kezdjem. Talán most lesz a megfelelő alkalom erre.

homeoffice_ee4_20210218.png

Mit adott eddig a januári kihívás?

Bizonyítékot arra, hogy juthat minden egyes napra friss bejegyzés, még hogy ha nehezen is összehozható. 
A kiemelések arra adhatnak bizonyítékot, hogy annyira pocsékul csak nem fogalmazok. Jó, lehet egyszer-kétszer (vagy sokszor) jönnek érdekesebb mondatok, de ezek nem jelentik azt, hogy a blogírást kukába kellene vágni. Ha annyira gány lenne mindaz, amit kiadok a kezemből, akkor nem is lenne érdemes kiemelni a címlapra. Akkor se, ha az "csak" egy receptet jelent.
Amiért ebben a hónapban minden egyes napra jutnia kell valamiféle blogposztnak, így miután letudtam a napi adagot, utána tovább pörög az agyam. Úgy érzem, hogy már neki kellene állni a következő napi adagnak. Nyilván, amikor hajnalban teszem a naptárilag már elmúlt nap bejegyzését, akkor nem is csoda, hogy így érzek. 

Hogyan látom magam egy év múlva, ugyanekkor?

Egy év múlva nagy eséllyel még mindig aktív lesz ez a blog... vagy ha nem itt ezen a blogfelületen leszek aktív, akkor más blogoldalon. Meglátjuk, mit hoz a jövő.
Következő év januárjában talán már végre eljutok oda, hogy egy másik műfajban is alkossak. Legalábbis remélem. Ha addig sem vágok bele abba a másik dologba, akkor nem leszek túl elégedett magammal.  
Remélhetőleg egy évvel később hátratekintve majd azt fogom megállapítani, hogy igen, tartalmas volt a 2022-es év, és jó értelemben. 

Köszönöm, hogy végigolvastad ezt a bejegyzést. "Találkozunk" a következő bejegyzésnél, addig is legyen szép napod!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr2416824268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása