Oldalak, amiket a túlzott reklámozás miatt hanyagolok
2023. november 12. írta: Nightfallivy

Oldalak, amiket a túlzott reklámozás miatt hanyagolok

Mint ahogy a cím mutatja, most két olyan példát hozok, aminél jobb lett volna nem agyba-főbe reklámozni... és igazából ezeket már régebben is hirdették, ahogy a csövön kifér, tehát nem mostani jelenség. A lényeg az, hogy mindkettőnél az eredmény az, hogy a reklámozás tárgyát jó messzire elkerülöm, nem tervezek felhasználójuk lenni, se most, se tíz év múlva. 

merges.png

Alza

Az idegesítő zöld kis ***. Ahogy tudom, másnak is pontosan ezért került fel a feketelistájára az Alza, mert az a kis, zöld izéség idegesítő. A hangjával, a megjelenésével az ember megtanul falra mászni, meg tépkedni a haját. 

Vinted

Korábban ezt is hirdették és ahogy észrevettem, most is eléggé tolják az ember képébe. Egy ismerősöm használja és írja nem egyszer, hogy én is használjam, mert ezen az oldalon sikerül eladnia a használt ruháit. Én viszont a reklámok hatására inkább messzire elkerülöm ezt is. 

Lehet, hogy ezek az oldalak nagyon jók a maguk világában, de akkor miért kell agyba-főbe ezeket hirdetni? Így, ezzel a túlzott hirdetéssel, azt érhetik el, hogy bizony az emberben bekapcsol a csakazértse mód, még a közelébe se megy az oldalaknak... de persze, a negatív reklám is reklám.
Nektek melyek azok az oldalak, alkalmazások, fogyasztási cikkek, amiket a túlzott (vagy csak idegesítő) hirdetés miatt hanyagoltok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr3618255949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása