Kedvenc zenék #26
2023. július 15. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #26

Mindig vannak újabbnál újabb kedvencek. Lehet, hogy ezek közül van, ami már egy éve napvilágot látott, de egy biztos, hogy ezek a dalok nemrég váltak a kedvencemmé. 
Nos, fogadjátok szeretettel! 

1: ANY GIVEN DAY - Get That Done

Kezdjük a sort ezzel az együttessel és ezzel a zeneszámmal. Amivel levett a lábamról, az a nagyon gyors gitározás, ami már az elején hallható. Egyszerűen nem tudom (legalábbis még), hogy ezt mégis hogy? (De nyilván, gyakorlás után nem lenne kérdés.) A videómegosztó oldalra június 15.-én került fel ez a dal, szóval tényleg elég frissnek mondható. 

2: ANNISOKAY - Bonfire Of The Millennials

Noha ez nem mostani szám (2 évvel ezelőtti, 2020 szeptembere a feltöltés dátuma), én mégis nemrég fedeztem ezt fel. Először nem fogott meg, aztán mégis úgy éreztem, hogy újra kell hallgatni. 
Ahogy indul ez a zeneszám, már teremt egy hangulatot, egy atmoszférát... a videóklippben egy sc-fi történetet kapunk. (Hát nem is csodálkozom ezen.)

3: I Prevail - There's Fear In Letting Go

Sok mindent ehhez a zenéhez nem tudok hozzáfűzni. Nem nyugodt, nem is az a lágy dallamú valami. Ezt az együttest nem most ismertem meg, hanem régebben, de itt a blogon egy számot se linkeltem be tőlük. Eddig. 

4: I Prevail - Deep End - Stripped

Az előző számhoz képest ez már sokkal lágyabb hangot üt meg. 

5: ANNISOKAY - Human 

Ez is kedvencnek mondható, noha a végefele az a zúzós rész nem bejövős számomra. 

Lezárásként azt tudom leírni, amit fentebb is, a bevezetőben. Így ezt kihagynám, ismétlés elkerülése végett. 
Ha tudsz ezekhez a zeneszámokhoz valami hasonlót, nyugodtan írd meg kommentben. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr4018148980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása