Magyar egészségügy vs külföldi egészségügy...jogában áll gyógyulni?
2023. június 07. írta: Nightfallivy

Magyar egészségügy vs külföldi egészségügy...jogában áll gyógyulni?

Nézem a Youtube-t. Szembejön egy videó. Nem is fűznék sokat hozzá, egy perces. Igaz, csak egy bemutató, viszont akit érdekel ez az egész egészségügyes mizéria, annak érdemes lehet megnézni a filmet, június tizenegyedikén. 

Amiről szól:

Az elmúlt években egyre több magyar beteg kénytelen kiutazni Németországba, hogy olyan műtétnek vesse alá magát, amihez a feltételek idehaza is adottak volnának. A Frankfurtban operáló fej-nyak sebész, Lőrincz Balázs Bendegúz ma már sejti, mi lehet ennek az oka. A 444 legújabb riportfilmjében egy magyar páciens útját kísérjük végig a diagnózistól a magyar egészségügy útvesztőin át egy sorsszerű találkozásig 

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=lm5xuVfzIto 

Nem tudom milyen lesz ez a film, ami június tizenegyedikén lesz elérhető. Egy a lényeg: ha kedvet kaptál hozzá, akkor megvan, mi lesz a következő film, amit megnézel. 

ui: nem fizettek ezért a posztért. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr3518141126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása