Kedvenc zenék #17
2022. január 12. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #17

Mai napra egy zenei ajánlóval jöttem. Hallgassatok bele a dalokba, hátha van, ami megtetszik, kedvencé válik! 

1: Paramore - Decode

Elsőként egy olyan zeneszámot hoztam, ami nem mostanság lett kedvenc*. Ha nagyon kemény hangzású zenét szeretnél hallani, akkor a Decode nem neked való. Ja, ha nem szereted az Alkonyatot (tudod, amiben a csillámló vámpír szerepel), akkor a klipet ne nézd meg. Nekem nem a klip, hanem a zene miatt vált kedvencemé ez a dal.

2: Too Close To Touch - Sympathy 

Második dalnak egy olyant hoztam, aminek stílusa kissé eltér az előzőtől. Emellett számomra nem tűnik annyira vidámnak. Ez sokkal érzelgősebb. 

3: Skillet - Awake and Alive 

Skillet se szerepelt egy felsorolásban sem, ha minden igaz, ezen a blogon. Ha hívő vagy, akkor érdemes őket meghallgatni, ugyanis ők elvileg keresztény rockot, keresztény metált játszanak.

4: Ashes Remain - Without You 

Negyedikként hozott számot nem érzem rock stílusba valónak, pedig lehet valójában az. Google szerint ez az együttes keresztény rock-ot is játszik.

5: Tears For Fears - Shout

Ebben az ajánlóban utolsóként egy olyan számot hoztam, ami nem mai. 1985-ös. 

Ez a zenei ajánló most ennyi lett volna. Remélem, ezek közül találtatok olyant, ami tetszik. :) 

*Igazából, miután meglett az ötödik zeneszám is, hát kijelenthető, hogy ez az öt szám nem mostanság, nem ebben a néhány hónapban lett kedvenc. :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr716810980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása