Újabb intézkedések, amik érint(het)ik az embert
2021. november 18. írta: Nightfallivy

Újabb intézkedések, amik érint(het)ik az embert

Csütörtök. Egy nap, amikor kissé közelebb kerül a jelen, a karácsonyhoz, a szilveszterhez. Pezsgő? Karácsonyfa? Esetleg mikulászacskó? Töltött káposzta, halászleves? A csütörtökkel nemcsak ez került közelebb az emberhez, hanem a szombat is. 

maszkkesztyu_20211113.png

Ma a kormányinfó több intézkedést, kijelentést hozott el.  

Zárt térben vagy? Akkor viselj maszkot!*

*: szombattól.

A 24.hu szerint:

Üzletben történő vásárlás során, levéltárban, múzeumban, színházban, moziban, illetve közigazgatási szolgáltatást igénybe vevők számára. 

Oltási hét

November huszonkettedikén startol el az oltási hét. Aki akar, regisztráció megtétele nélkül letudhatja az oltási adagját.

Védettségi igazolvány és rendezvény

500 főnél nagyobb a rendezvény? Akkor a kicsinyke kártya nélkül be nem teszed a lábad erre a rendezvényre.

Harmadik oltás

Eü-ben dolgozol? Akkor a harmadik oltásból is részesülni fogsz, ha a munkahelyedet szeretnéd megtartani.

Végül

Nem lett túl vidám ez a bejegyzés se. Ha megnézed, nem is lett olyan hosszú, mint az előző bejegyzés. Igazából most ez a poszt annak köszönheti megszületését, mert szerettem volna néhány dologról írni a mai kormányinfóval kapcsolatban, még a mai nap. 
Igazából sejtettem, hogy a boltokban is lesz maszkhordás. Továbbra se célom becsmérelni az intézkedéseket és továbbra se az oltás felvétele ellen "kampányolok". Aki teheti és úgy gondolja, az inkább menjen el oltópontra. Remélem, aki elzarándokol azért, hogy megkapja a covid-szurit, nem fog másnap vagy esetleg aznap rosszabbul lenni, esetleg kórházba kerülni.
Mindenkinek a lehető legjobb egészséget kívánom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr8616759324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása