Kedvenc zenék #13
2021. október 12. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #13

2021 szeptemberében "kijött" kedvencek

Négy zenét hoztam most nektek, amik 2021 szeptemberében kerültek fel a jól ismert videómegosztó oldalra.

1: Starset - The breach

Ezzel a zenével elsőként a néző talán szeptember 10.-én ismerkedhetett meg a Yt-n.
Első hallásra nem vált a kedvencemmé, viszont egy idő után visszatértem ehhez és valamiért nagyon megtetszett.
A klip, amit a zenéhez mellékeltek, egy sci-fi történetet tár elénk. Ha kiadnának valami hosszú, másfél órás filmet ezzel a történettel, szívesen megnézném.
Úgy gondolom, sokan nem szeretnének ilyen világban élni, amit a klipben láthat az ember. Mondjuk gyerekként kinek tetszene az, hogy vagy 3 játékból megmondanák, hogy melyikkel lehet játszania? Vagy felnőttként kap jutalmul ( vagy elvégzendő feladatként? ) 2 percnyi olvasást?

2: HYPOCRISY - Chemical Whore  

Másodiknak olyan zenét hoztam, ami szintén az ősz első hónapjában jelent meg a Yt-n, egész pontosan 10.-én. Ezzel a számmal már keményebb hangzásvilágba csöppenünk. A hangulatot már az első másodpercekben megalapozzák a Chemical Whore-ban. 
Hypocrisy egyébként egy svéd death metál együttes, ami 1990-ben alakult meg.
Ha te olyan számot keresel, ami Júlia földön nem járásáról, vagy az izmos kockás hasról szól, akkor ez nem a te számod, már hangzásvilágban sem. 

3: BEAST IN BLACK - Moonlight Rendezvous 

A mostani felsorolásban a harmadik helyen szereplő zenével kissé visszább vesszük a keménységet, de nem veszítjük el teljesen. Ha szeretsz zene hallgatása közben valamilyen történetet is megismerni, akkor érdemes ezt a klipet megnézni.
Majdnem elfelejtettem: Youtube-ra 2021 szeptember 3.-án lett feltöltve ez a zeneszám.
Ha heavy metal, power metal stílusból akarsz kedvenceket felfedezni, akkor még egy ok arra, hogy ezzel a számmal is megismerkedj.

4: We Came As Romans - Black Hole (Feat. Caleb Shomo)

Első hallgatásra valamennyire tetszett, de még nem ütötte meg a "kedvenc zene" szintet, de egy idő után mégis azzá vált. We Came as Romans talán elsőként szerepel ezen blogon. 
Ez a klip 8.-án lett feltöltve, előző hónapban. 
Néhány dolog, amit az együttesről lehet tudni, a Wiki szerint

  • amerikai együttes;
  • stílus: metalcore, post harcore;
  • megalakulás éve: 2005. 

És sajnos ez a zenei ajánló most ennyi lenne. Azt hittem, találok 5 zeneszámot, ami 2021 szeptemberében jelent meg, de nem így történt. Ennek ellensúlyozására a következő zenei ajánlóban 6 zeneszámot fogok elhozni nektek.
Nektek, a most felsorolt zenék közül melyik az, ami kedvencé vált? Melyik együttes az, aminek neve már ismerősen cseng számotokra? Írjátok le kommentben! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr9216719154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása