Kedvenc zenék #40

Ismét öt zenét hoztam nektek, amik nálam kedvencek listájára felkerültek.

1: Smash Into Pieces - Afterglow

Amikor először hallottam, már akkor tetszett a zongora. Viszont nem vált első alkalommal ez kedvencemmé. Több napnak kellett eltelnie, hogy újra és újra meghallgatni akarjam. 
Egyébként ez a videó április 12-n került fel a Youtube-ra. 

2: BERNTH - SÉANCE

Ha az ember ezt a zenét meghallgatja, egyáltalán nem lesz nyugodt. Mintha szét akarna esni a világ, az ember pedig kénytelen lenne valami feszült légkörben tartózkodni, ahol vagy valamit keres, vagy nagyon próbál egy adott tevékenység végére érni. 
Ebben a számban olyan sok részlet van, ami tetszik, hogy felsorolni is sokáig tartana. Szóval, helyette, hallgassátok meg: 

3: STARSET - Brave New World

A Starset ismét felkerül a listámra. Ezen dalnak különlegessége az, hogy vannak olyan részek, ahol a ritmussal (szünetek) elég jól játszanak. Lágy és zúzós részek váltogatják egymást. 

4: POWERWOLF - 1589

Powerwolf banda neve ismét előbukkan. Ami megfogott ebben a dalban, az a zongorával való kezdés. 

5: FUTURE PALACE - The Echoes of Disparity feat. CHARLIE ROLFE & AS EVERYTHING UNFOLDS

Ez se nevezhető faék egyszerűségű zenének. Ez a zene akkor "talált meg", amikor éppen nagyon ideges voltam, mert egyesek tettek róla, hogy az ember jókedvének vége szakadjon, helyette az idegesség és feszültség legyen jelen. 

...és ezzel össze is gyűlt az újabb ötös csomag zenékből. Remélem, ezekből találtál új, rongyosra hallgatandó számot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr4318402635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nightfallivy's world

Friss topikok

süti beállítások módosítása