Plázák valóban csak bulikázásra és szórakozásra vannak?
2021. március 10. írta: Nightfallivy

Plázák valóban csak bulikázásra és szórakozásra vannak?

Mielőtt elkezdenéd olvasni ezt a röpke bejegyzést, fontos leszögezni, hogy nem célom bírálni a boltzár helyességét, vagy helytelenségét. Szlengesen fogalmazva, nem f*kázni akarom a nőnapján életbe lépett rendeletet. 

Akkor hát mi a cél, tehetnéd fel a kérdést. Ezen bejegyzés célja, hogy eloszlassa azt a tévképzetet, miszerint a plázák, ruhaboltok és társai csak és kizárólag a plázacicák törzshelye, fiatalok bulizás előtti találkozási pontja.

ruha_20210309.png

Kinőtt és/vagy tönkrement ruhák

Először is, nyilván két hét nem a világ vége. Azonban mi van, ha nemcsak 14 napról van szó? Azzal is érdemes számolni, hogy tovább is tarthat az efféle korlátozás.

Gondoltál már arra, hogy egy kisgyerek mennyit tud nőni? Nem a legjobb kinőtt ruhában lézengeni, főleg, ha az emberre fel se megy. Viszont nemcsak náluk adódhat probléma egy-egy elhasználódott cipővel, ruhával kapcsolatban.
Felnőttnél is lehetséges, hogy egy adott kabát, cipő szétszakad. Hogyan tud másikat beszerezni? Személyesen talán sehogy se. Hiszen, ahova elmenne, csak a "zárva" felirattal találkozna.

Itt jön a mentő gondolat: online rendelhet, akár postapontra, akár házhoz szállítással. Persze élnek olyan személyek, akik nem szívesen rendelnek online. Például azért, mert vásárlás előtt szeretik megvizsgálni, valóban kell-e, megfelelő-e az adott termék számukra?

Több dolog egy helyen

Azt se lehet elfelejteni, hogy egy bevásárlóközpontban több üzlet található. Akár bank is lehet egy-egy plázában, mobil-internet szolgáltató mellett. Munka után egyszerűbb betérni egy ilyen helyre, hiszen az épületen belül ez is, az is megtalálható, nem kell még külön buszozni miatta.
Ha karácsonyra gondolsz, akkor is egy jó pont a plázáknak, hogy egy helyen megvehető a könyv, a ruha, a bizsu, a parfüm...

bevasarlokocsi_20210309.png

Zárógondolatként

A két hét ruhabolt-nélkülözés nem állítja meg a világot. A kérdés viszont számomra az (és talán neked is), hogy ez a korlátozás valóban fél hónapig lesz érvényben vagy hosszabbítani fogják? Szerinted meddig kell nélkülözni a nem létszükségletet kielégítő üzleteket? Mennyire értesz ezzel a korlátozással egyet? 

Ha van véleményed, írd le kommentben! :)

...és kövesd a Facebook oldalam!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr616455356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása