Beülős kávé, egytálétel mellé csatlakozik az öltözködés is
2021. február 14. írta: Nightfallivy

Beülős kávé, egytálétel mellé csatlakozik az öltözködés is

Viszlát Cosmos City

Valentin nap van. Akinek nincsen párja, annak vélhetőleg ez a nap egy szokványos vasárnap.

rozsafeketehatter_20210214_3222.png

Azonban, a mai nap a hvg.hu nem éppen jó hírt közölt azon olvasókkal, akik rendszeres látogatók, vásárlók voltak egy bizonyos helyen. Ha érdekel a cikk, erre a linkre kattintva elolvashatod. 

Csődhullám szélén állhat a ruházati kereskedelem, amit súlyosan érintett a világjárvány miatti korlátozások is.

- írja a hvg.hu. 

Én csak egy vásárló voltam. Ebben az üzletben vettem már 800 ft-ért leértékelt nadrágot, de talán 4-5 ezer forintról leértékelt cipőt is. Az már más kérdés, hogy az alacsonyabb árú termékeknek szezonja volt, vagy későbbre kellett eltenni. 

Akinek (nagyon erősen) ajánlott a ruhaneműk, cipők árcédulájának a vizsgálata, azok számára nyújtott megoldást a Cosmos City... meg nyújt még a Kik, Pepco a mai napig is.

Nyilván a világ nem dől össze, hogy ha egy adott ruhaüzlet kivonul Magyarországról, hiszen még rengeteg hely marad, ahol az ember olcsón vásárolhat mondjuk egy nadrágot.

...és persze az is ott van, hogy mostanság, a COVID-nak köszönhetően vannak, akik:

  • nem vásárolnak ruhát, mert nem látják indokoltnak
  • maszkviselési kötelezettség miatt inkább nem mennek el egy ruhaboltba se
  • "jó lesz az még" mentalitással tántorítják el saját magukat a ruhavásárlástól és örülnek, hogy van mit az asztalra tenni.

Emellett ez azt is jelenti, hogy a dolgozók, akik ennél a cégnél dolgoztak, azoknak új munkahely után kell nézni. Vajon fognak-e találni új munkahelyet és mi lesz a feladatuk? Biztos néhányan elmennek gyárba is dolgozni, a sorra. ...de mikor fog eljönni az a pont, amikor már gyárba se tud menni az ember, mert telt létszám van, vagy esetleg létszámstop, esetleg tömeges leépítés van az adott cégnél? 

lepcsofelfele_202101_272827wu227o.png

Titeket hogyan érint a Cosmos City eltűnése Magyarországról? Szerintetek melyik lesz a sorban a következő ruhabolt, amit el lehet felejteni Magyarországon? 

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Facebook oldalam!:) 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr6516426850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása