Eljött ez a nap is
2020. november 10. írta: Nightfallivy

Eljött ez a nap is

Maszkok mindenhol, amerre csak nézek

Röviden és tömören, Orbán Viktor M1-en szerepelt és ezzel a híroldalaknak lett újabb témájuk. Nem is húzom tovább az időt, jobb, ha túlesünk rajta: 

szerda éjféltől már közterületen is maszkban kell mutatkozni.


Ez a hír jelenik meg a Hvg.hu cikkében és 24.hu is foglalkozik ezzel a témával, csak hogy két híroldalt említsek.

Úgy gondoltam (de nem tudom, erről írtam-e korábban), hogy egyszer bevezetik az utcákon (és utakon, stb) a maszkviselést... Hát, eljött ez a nap is.

Úgyhogy, ha esetleg most éjszakások vagytok a munkahelyen, ne érjen váratlanul titeket, ha reggel, hazamenve azt fogjátok tapasztalni, hogy ez is, meg az is már eltakarja az arcát. Esetleg, ha már este nyolc órakor az ágyban alszotok és hajnalok hajnalán kell kelnetek (így szerdán is) a buszhoz-vonathoz eljutás miatt például, akkor se érjen váratlanul titeket az újabb, elvárt cselekedet.

Persze nem mindenki örül ennek az intézkedésnek, de hiába.
... Most már ez a követendő magaviselet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr3816281286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása