Napi gondolat szeptemberben - 0. nap

Augusztus 30-n eszembe ötlött, lehetne olyan bejegyzéseket írni, amikben csak idézeteket osztok meg, amik elgondolkodtatásra késztetik az embert és engem is megérintettek valamilyen szinten. 

aranykalasz_20200106_278897u.png

Mostanság könyveket olvasok, amik leginkább önismereti-önfejlesztő témákat ölelik fel.
Miért ne oszthatnék meg 1-1 gondolatot, amiket ezekben a könyvekben olvastam?  

Szeptemberben indul ez a sorozat és jelenlegi tervem szerint ez napi rendszerességű lesz egész szeptemberben, szóval összesen 30 gondolatot-idézetet tervezek itt megosztani veletek

Nyilván, ez a fajta bejegyzés-típus független lesz a többitől, tehát a megszokott napokon továbbra is jönni fognak a bejegyzések. Legalábbis remélem, hogy így lesz. :D 

Mindenesetre, tervem az, hogy olyan idézeteket hozzak ebben a 30 napban, amik engem valamilyen szinten megérintenek és elgondolkodhat az ember az adott mondaton. 

Nos, akkor vágjunk is bele! 

Kiegészítés

Most már naptárilag augusztus utolsó napja van, harmincegyedike (hajnal 1 óra előtt fél órával kb). Nemrég írtam meg az utolsó bejegyzést, ami a "Napi gondolat szeptemberben" címet viseli. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy ezek előre "elkészített" bejegyzések lesznek, tehát nem aznap találom ki, hogy mit kéne írni. Talán lesz később olyan is, de ez nem most lesz. 
Lényeg, a kihívást magam felé teljesítettem. Remélem, szeptemberben, 15 órakor érkező gondolatok hasznosak, érdekesek lesznek számotokra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr1918478707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nightfallivy's world

Friss topikok

süti beállítások módosítása