Mit lehet kezdeni a levágott húrokkal?
2024. január 16. írta: Nightfallivy

Mit lehet kezdeni a levágott húrokkal?

Az első húrcserénél keletkezett pár darabka húrrészlet, amit nem szerettem volna kidobni a kukába. 

img_20231231_163111.jpg

Szóval karácsonyfa-dísz akasztók lettek a húrdarabokból. 
Alapvetően az volt a felállás, hogy nekem van egy műfenyőm (egy kisebb méretű, amit még pepco-ban vettem, több évvel ezelőtt), meg több karácsonyfára való díszem. Viszont ezekhez nem társult semmiféle akasztóféle sem, maximum ha a madzagot annak számítjuk, amiket adtak-becsomagoltak a díszek mellé. Viszont ezek a kis, vékonyka madzagfélék nem a hosszúkról híresek, szóval rá se férnek a műfenyőre, maximum a műfenyő ágainak a hegyére. 
Aztán gondoltam, lehetne ilyen akasztóféléket csinálni. Nem lett sok, de legalább néhány van... és később, amikor ismét húrt cserélek, akkor ugye gyarapodik a létszám. Igaz, ha elég lesz már, nem tudom, hogy akkor onnantól kezdve mit csinálok a levágott részekkel... de ez a jövő zenéje.

Lényeg az, hogy a levágott dolgokat nem kell feltétlen a kukába dobni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr5118296635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása