Korábban hallottam egy kínai étteremről, ahol zárás előtt fél órával féláron adják az ételt. Így elmentem erre a helyre most szombaton, és így jutottam két ezer forintért két, nagyobb adaghoz.
Jó, hát nem a legjobb a kép így (főleg, hogy előtte szedtem a dobozból és utána jutott eszembe, hogy fotózni kéne), de a lényeg látszik. Háromfajtát kértem, elvitelre:
- zöldbabos máj;
- édes szószos, kukoricás hús;
- sötétebb szószos hús.
Azt, hogy mégis, hogyan hívják ezeket az ételeket rendes nevükön, ne kérdezzétek.
... és hogy megérte nekem ez? Igen. Egyrészt, mostanság a napjaim nem arról híresek, hogy főznék-sütnék, másrészt olyan adagokat adtak, amik több, mint két alkalomra elegek.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.