Motivációról (és társairól) idézetek
2022. január 23. írta: Nightfallivy

Motivációról (és társairól) idézetek

Most ismét megcsúsztam, ami a januári kihívást jelenti. Január huszonkettedike a munkáról szólt, laza 12 óra. Aztán indultam haza, majd kis fentlét után következett az alvás...  nyilván, alvásnak köszönhetően az idő elrepült és mindent csak késve lehet elvégezni, de mit csináljon az ember, ha a munka után fáradt? Pedig tudom jól, hogy ami ebben a 12 órában a feladatom volt, nem is olyan nehéz, mert vannak ennél nehezebb feladatok is. Mégis, az alhatnék-vágy támadt és győzött. Talán nem a semmiért mondják mások, hogy mindig fáradt, nincs energiája azoknak, akik váltóműszakban járnak dolgozni. Na de, hagyjuk is ezt! 

koderdo_20210504_1.png

Most olyan idézeteket hoztam el nektek, amik engem valamennyire megfogtak. Fogadjátok szeretettel! 

Hiába várod. Hogy majd jobb lesz. Hogy majd más lesz. Hogy egy napon megváltoznak a dolgok. Hogy valaki bekopogtat egy hatalmas lehetőséggel. Hogy egy napon eléd toppan a jövőd. Mert a jövőd nem valahol távol van. Nem kilométerekre, nem hónapokra, évekre. Nem jön. Hanem itt van. Benned. 

- Csitáry-Hock Tamás  

 

Az ember mindig azt hiszi, van még idő. Halogatja a dolgokat. Aztán hirtelen nincs több idő.  

- Mark Lawrence 

 

Kövesd az álmaidat! Oka van annak, hogy ezekről álmodsz. Nem utolsó sorban az, hogy valóra váltsd őket.  

- Mike Dooley 

 

Az ember soha semmitől ne engedje megkötözni magát. A gondolataitól a legkevésbé, mert veszélyesek azok a gondolatok, melyek tétlenségre kényszerítenek. 

- Szinnyei Júlia  

 

Mindig is igyekeztem magam távol tartani az olyanoktól, akik "iszonyatosan nehéz", "lehetetlen" és hasonló címkékkel látták el azokat a feladatokat, amiket én épp megcsinálni készültem. Ha nem szólnak előre, hogy lehetetlen, akkor meg tudom csinálni! 

- Sólyomi Dávid 

 

Ha egy ember úgy véli, hogy nem tud hegedülni, akkor eszébe sem jut a kezébe venni a vonót és megpróbálni valamit eljátszani, igaz? Nem tudok hegedülni, mondja, és pont. 

- Alekszandra Marinyina

 

Vannak lehetőségek, melyeket ha elvesztegetünk, már soha nem térnek vissza.  

- On Sai  

 

 Karnyújtásnyi távolság karnyújtás nélkül végtelen messzeség.

- Maróti Egon 

 

Ha van egy tízéves terved azzal kapcsolatban, hogy hová akarsz eljutni, akkor kérdezd meg, hogy miért nem tudod ezt hat hónap alatt elérni! 

- Peter Thiel 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr2016821770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása