Kedvenc zenék #11
2021. január 31. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #11

Depeche Mode-ra hangolva

Ebben a bejegyzésben ismét 5 zenét hoztam, de mindegyik egyetlen egy együttestől van. Szóval, aki pont ki nem állhatja őket, akkor annak ajánlom a többi zenei ajánlót, ezt pedig hagyja. :D

Depeche Mode bandanév szinte mindenkinek ismerősnek cseng. Még ha egyetlen egy számot se ismersz tőlük, attól függetlenül valószínűleg nem most hallasz róluk először.

Ha esetleg mégis, akkor van saját honlapjuk és persze a magyar wikin is írtak róluk. Ha pár infót meg akarsz tudni velük kapcsolatban, ajánlom ezt a két oldalt. :)

Ha szereted a new wave, synthpop zenei irányzatokat, akkor érdemes elővenned ezen együttes számait. Én nem élek-halok ezen két irányzatért, mégis minimum öt zenét fel tudok sorolni, ami kedvencemmé vált. Kezdem is a felsorolást. :) 

1: It's No Good 

2: Precious   

3: Strangelove 

4: Blasphemous Rumours 

5: Stripped  

Ezen öt zeneszám közül melyik volt számodra újdonság? Mikor hallottál először erről az együttesről?  Melyik az a szám, amit rongyosra hallgattattál tőlük? Írd le kommentben! :)

...és ne felejtsd el követni a Facebook oldalam, hogy tudd, van-e új bejegyzés?

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr2616410110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása