Régebben elfogyott illatok
2020. szeptember 30. írta: Nightfallivy

Régebben elfogyott illatok

Ebben a bejegyzésben olyan termékek fognak szerepelni, amik elfogytak nálam, vagy jobban mondva kifogytak. Ezek leginkább Oriflame márka család alá tartoznak egyébként. Nem tudom igazából, hogy ezeket mióta tároltam, de egy biztos: nem ebben a hónapban váltak üressé, hanem még nyáron vagy még azelőtt. 

elfogyotttermekek_20200930_img_20200930_182321_1.jpg

1: Volare (Oriflame)

Kezdjük a sort egy különleges alakú üvegcsével, ami rózsára emlékeztet. Talán nem véletlenül, hiszen ez elvileg egy romantikus illat. Nem lett a kedvencem, de egynek elment. Nem túlzottan tolakodó, tehát ha egy olyant keresel (akár ajándékba is), ami visszafogott, kissé elegáns, ez egy jó választásnak bizonyulhat. Ha további véleményekre vagy kíváncsi, kattints erre a linkre!

2: Born to fly (Oriflame)

Ez egyszerűbb, kerekebb üvegben van. Számomra ez kevésbé kellemes, szúrósnak ható illat. A ruhámon azt a bizonyos szúrós illatjegyet később is éreztem elég erőteljesen. A parfüm neve felett található rajzocska tetszik, de ettől még nem válik a kedvencemmé. Véleményeket erről is lehet olvasni, tehát ha érdekel, hogy mit is gondolnak róla mások, a jól ismert kremmania.hu oldal segítségedre lesz.

3: Memories chasing butterflies (Oriflame)

Harmadiknak egy édesebb illatot hoztam nektek. Árkategóriában kicsit olcsóbb, mint például az előző. Azonban, ha jól tudom, ezt már nem árusítják, így az, hogy mennyibe kerül, teljesen lényegtelen. Zöld kupakja a tavaszt idézi, míg az illatjegyi közt megtalálható a gyöngyvirág. Erre a linkre kattintva olvashatsz erről az illatról többet.  

4: Posses (Oriflame)

Ezt nem a nagy, rendes kiszerelésben vettem meg, hanem egy kis üvegcsében, ami 8ml űrtatalommal rendelkezett. Arra jó volt, hogy kipróbáljam ezt is.
Maga a rendes üveg tetszik, a sál/kígyó része, ami az üveg nyakánál van. Azonban az ára már nem tetszetős, akciót nélkülöző áron közel 10 ezer forintot kóstál. Ha bemész egy drogériába, több tucatnyi illatot találsz sokkal olcsóbban. 
Ha olyant keresel, ami kissé ünnepi hangulatot varázsol, ez egy jó választás lehet.  Ha könnyed, virágos, púderes illatot keresel, ez nem a te terméked. Számomra ez sem hat lágynak. Talán az ananász érződik ki belőle. 
Fejjegyei közé tartozik a már fentebb említett ananász mellett a frézia és grapefruit. Alapjegyei közé a szantálfát, pacsulit és a vaniliát hozzák fel. Narancsvirág, málna és ylang-ylang pedig a szívjegyei közt található meg. 
Már többen véleményezték ezt a terméket és vannak, akik nincsenek elragadtatva az illatól. 

5: Loved up feel good (Oriflame)

Negyediknek is egy Oriflame-s illatot hozok el nektek. Véleményem szerint ennek van még két testvére, azok is ugyanilyen üvegben találhatóak meg, a szöveg mögötti diszítés (ami valami vízben terjedő festékre hajaz) is hasonló. Az egyik Wake Up Feel Good, a másik Be Happy Feel Good
Azonban térjünk vissza az alcímben leírt illathoz. Ez lett a kedvencem, már újra is vásároltam, noha még felbontatlanul pihen, várva a sorára. (Már más illatok vannak felbontva, azokat használom el előbb.)
Nem érződik vizesnek, se fásnak, de még citrusosnak se, legalábbis számomra, helyette édeskés, fűszeres, gyümölcsös. 

6: Give me Love (La rive)

Utolsóként hozom ezt az illatot ebben a bejegyzésben most, kivételesen nem Oriflame-től. Ezt a kis üvegcsét valamelyik drogériában vettem és ez az illat nem vált a kedvencemé. Az ára viszont baráti, egy oldal szerint mindössze csak 800 ft-ba kerül. Ez elvileg Escada Pacific paradise utánzata.
Dm-ben jelenleg ezer ötszáz forintért kapható. Ha szeretnéd megúszni olcsón a parfümválasztást és az édes parfümöket szereted, akkor ez lehet a te illatod. Esetleg, ha egy kislánynak szeretnél ajándékot venni, ez belekerülhet a kosárba. 

Nektek ezek közül megvan egy is? Ha igen, mennyire lett kedvenc? Esetleg ajándékba kaptátok, talán tovább passzoltátok másnak, akiről úgy gondoljátok, hogy örülne neki? Írjátok le kommentben, hogy ha már bármelyiket is használtátok!

Ha tetszett a mostani bejegyzés, akkor gyere a Facebook oldalamra, hogy megtudd, milyen új tartalom jelent meg. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr516222516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása