Kedvenc zenék #4
2020. augusztus 05. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #4

Mostanság hallgatott zenék

Szerda. Az a nap, amire áttolódott egy poszt. Előző bejegyzésben említettem, hogy a téma teljesen más lett volna, mint ami lett végül.
Íme, elérkezett az alkalom, hoztam nektek 5 zenét, amiket mostanság szoktam hallgatni. Remélem, találtok a felsoroltak közt kedvetekre valót. :)

1: Paradise Lost - Ghosts


Kezdjük is a sort egy ütőssel, Paradise Lost zenekartól. Ez egy friss, ropogós zene, ugyanis 2020-ban adták ki, Obsidian albumon. Aki szereti az "előtérben" levő dobot, az nem fog csalódni ebben a számban.


2: Paradise Lost - Darker Thoughts


Maradunk annál az együttesnél, amit fentebb említettem. Viszont ez a zene már sokkal lágyabb, mint az előző. Azonban nem kell aggódni, a lassúbb, andalgóbb zenerészletet felváltja egy kicsit zúzósabb rész.


3: Orbit Culture - See Through Me


Hagyjuk a Paradise Lost zenekart, robogjunk tovább egy másikra. Ettől az együttestől már mutattam korábban egy zenét, de az sokkal keményebbre sikeredett, mint a most elhozott szám. Egyébként ez a dal 2018-as és a Redfog albumhoz köthető.


4: Silent Theory - Fragile Minds  


Talán még ezen a blogon nem esett szó róluk. Na, most fog. Ez a zenei társulat 2010-ben alakult... és milyen jó, hogy ezt a zeneszámot megalkották.


5: Trivium - Catastrophist

 
Már magát a klipet érdemes megnézni, noha több, mint hat perces. Tehát, ha csak három percünk van, akkor nem a legideálisabb döntés részünkről ezt választani.

 

Ennyi lenne most a zenei ajánlóm. Mostanság szinte csak ezeket a dalokat hallgatom, na meg persze The Shadowing nevű számot, Orbit Culture zenekartól... csak a harmadik részben kapott helyet, így ezért nem szerepel a mai listán.
Nektek ezek közül melyik a legszimpatikusabb? Esetleg, van, amelyik a kedvencetek lett? 

Ha tetszett a poszt, kövesd a Facebook oldalt is, hogy értesülj az új tartalmakról!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr2516105490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása