Kedvenc zenék #2
2020. február 11. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #2

Elmúlt napok felfedezett kedvencei

Ismét egy zenei poszttal érkezem. Ez pedig azt jelenti, hogy találtam öt, számomra új zenét, amik gyöngyszemnek bizonyultak. 
Íme, fogadjátok szeretettel, hallgassátok meg ti is, hátha ezen zenék közt bújik el egy kedvencetek (vagy több)!

 

1: ROAD: Kettő bennem az én

Kezdjük is a sort egy magyar együttes számával. Őszintén szólva, ezt nem a jól ismert "tecsőn" találtam, hanem egy másik oldalon olvasható bejegyzésben, ahol a szerző a számára kedvenc zenéit sorolja fel. Itt köszönném meg, hogy ezt a számot is betette a listájába, így sikerült ráakadnom. ( Nem mintha olvasná a blogot az illető.:D )

2: Avatar: Bloody Angel

A listát egy nem magyar számmal folytatjuk, hisz Avatar zenekar Svédországban látta meg a napvilágot. 

 3: Project Pitchfork: Lament

Ez a klip nem mondható túlzottan rövidnek, hiszen közel 7 percet vesz igénybe a meghallgatása, de megéri, már legalábbis annak, aki nem pop, mulatós stílusban keresgél magának. 

 4: Lacuna Coil: Heaven's a lie

2002-es klip lenne ez? Jó tudni és kissé megdöbbentő, hogy több, mint tíz éves dalról van szó. ( Nem mintha más előadótól nem lenne sokkal régebbi szám, ami kedvencemnek számít. :D )

 5: Sopor Aeternus: In Der Palästra

Mégis mit írhatnék? Számomra ez a szám eléggé különleges hangzásvilágú. Magáról az előadóról elég érdekes dolgokat lehet olvasni, de ez nem tudja befolyásolni azt, hogy tetszik-e vagy sem ez a német című, angol szövegű szám vagy sem. 

...és ezennel végére értünk ezen listának. Ismét bizonyítást nyert, hogy zenei ízlésem nemcsak egy adott stílusra korlátozható. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr6815470242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása