Küzdés vagy feladás
2019. július 01. írta: Nightfallivy

Küzdés vagy feladás

Ma, egész pontosan július elsején olvastam egy cikket, az index.hu-n.
Adott egy együttes, adott egy koncert, adott egy ember, akivel történik valami, de ahelyett, hogy abbahagyná, tovább küzd. Lényeg "annyi", hogy egy koncert során stroke-ot kapott Korn Again dobosa, Alex Headen. Azonban ahelyett, hogy feladta volna játékát, folytatta a dobolást, úgy, ahogy tudta.

Mit is jelent mindez?:
-kitartás és elkötelezettség: két választása volt a dobosnak: vagy abbahagyja vagy játszik tovább. Az utóbbit választotta, annak ellenére, hogy bal szemére elvesztette a látását, míg bal karja elzsibbadt.
-stroke: Headen 28 éves, tehát ez azt jelenti, hogy a stroke nem válogat, 30 év alatti emberekre is veszélyként leselkedik. Ha valaki azt a kérdést teszi fel, hogy hogyan lehet elkerülni ezt, a szokásos ajánlásokkal fog találkozni. Tehát azzal, hogy kerülje a dohányzást vagy el se kezdje; hozzá se nyúljon a kábítószerekhez; étkezzen egészségesen; mozogjon rendszeresen; vérnyomása ne legyen magas (140/90 határérték alatt legyen); fogyjon le (ha túlsúlyt cipel).

Akárhogy is, akár szeretjük a metált, akár nem, akárhogyan is állunk hozzá a történekhez, a doboláshoz, a koncertekhez, tiszteletet érdemel Alex Headen és remélhetjük, azóta jobban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr3114921262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása