Kedvenc zenék #3
2020. július 12. írta: Nightfallivy

Kedvenc zenék #3

Kemény vonalon

Már rég volt zenével kapcsolatos bejegyzés. Most olyan öt zenét hoztam el nektek, amik nem lágy, nyugodt hangvételről ismerhetőek meg, hanem már metál és metalcore világán belül mozognak. 

1: Orbit Culture - The Shadowing

Ezt a svéd együttest talán még tavasszal fedeztem fel. Mit kell még róluk tudni? Egy témába vágó oldal szerint 2013-ban alakultak, témaköreik közé tartozik a mitológia, a tudomány. Ha több információt szeretnétek róluk megtudni, akkor mondjuk nézelődjetek itt vagy a hivatalos oldalukon

2: Khaorah - Shadow

Visszük tovább a "shadow" szót ezzel a zeneszámmal. Talán 2018-2019, amikor erre ráleltem, de lehet még régebben lett a kedvencem. Az együttesről mit érdemes tudni? 2008-ban alakult Franciaországban és metalcore stílusba lett besorolva. 

3: Rammstein - Haifisch

Nem, mielőtt azt hinnétek, nem maga a klip tetszik, hanem a zene. Ha valaki nem szereti a metált, se semmilyen árnyalatát, az a személy is ismerheti ezt az együttest, hiszen nem pár éve jött létre, hanem még 2000 előtt, 1994-ben. A népszerűség-jelző 5 csillagnál áll, "sipirit of metal" oldalon legalábbis. 

4: Fire Within - Artificial Perception

Fire Within nevű bandával már a melodikus death metál felé vesszük az irányt. 2010-ben, Ukrajnában alakult meg az együttes. 

5: Frantic Amber - Burning Insight

Az ötödik zeneszámot egy olyan bandától hoztam, ami szintén melodikus death metálban hoz új dalokat. Ők már Svédországból "származnak". Hivatalos oldalukon nézelődhetünk, de más oldalon is fellelhetünk róluk néhány információ morzsát. Például ezen az oldalon vagy mondjuk itt

 

Remélem, tetszett a kis összeállítás. Nektek, ezek közül melyik tetszik leginkább? Esetleg már jól ismertétek ezeket a zeneszámokat? 

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr2615996292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása