Még régebben elhasznált dolgok
2021. október 21. írta: Nightfallivy

Még régebben elhasznált dolgok

Februárra elfogyott termékek

Igazából ennek a bejegyzésnek már sokkal korábban, jobban mondva hónapokkal ezelőtt meg kellett volna látnia a napvilágot. Viszont nem így jött össze, emiatt már pöttyet megkéstem ezzel a kis beszámolóval, de továbbra is megérdemel egy posztot (...és így, most itt az ideje ezt az elmaradást pótolni). (A szöveg szinte teljes egészét már régesrég megírtam.)

Ezek a termékek már az idei februárra fogytak el, de nem egyetlen egy hónap alatt.
Szóval, ha érdekel, hogy szerintem melyik terméket érdemes megvenni, melyiket érdemes kerülni, tarts velem! 

img_20210215_133431.jpg

(ui: kicsit világos a kép, de kivehető, hogy milyen illatokról és egyebekről van szó.)

#1: Aveo acetonos körömlakk lemosó 

Ezt a Müllerben lehet venni. Jól leszedi a körömlakkot. Ha jól emlékszem, ez már a második vétel volt ebből a termékből. Ajánlom továbbra is, ha olcsóbb körömlakk lemosót szeretnél. Láttam én már valami 1200 ft-ért is, 125 ml-nél jóval kevesebb mennyiségű lemosót is. (Egész pontosan 75 ml, 1299 ft-ért, és eredeti áron 1799 ft.) Ez a mülleres viszont 1200 ft-nál kevesebb összegbe kerül.
Októberi kiegészítés: nem tudom, hogy azóta kapható-e ez a termék a Müllerben, vagy sem, ugyanis jó pár hónapja be se tettem a lábam ebbe az üzletbe. Emellett, lehet az ára is változott, ha még kapható a bolt polcain. A 75 ml-s termék ára is változhatott azóta.

#2: Isana, szemfesték lemosó, aloe verával és gingkoval 

Mielőtt ezt használnád, össze kell rázni, hogy a két rész (az átlátszó és a kék) összekeveredjen. Korábban vettem ebből egy kisebb kiszerelést is, ami azért elfogyott gyorsan. Ez a kiszerelés 100 ml terméket tartalmaz és megéri az árát. Biztos van ennél hatékonyabb is, de a célnak ez is tökéletesen megfelel.  
Októberi hozzátoldás: most nemrég ismét vettem Isana szemfesték lemosót. Próbálkoztam én micellás vízzel, egy ideig be is vált. Viszont néhány nappal ezelőtt észrevettem, hiába törölgetem a szemhéjam, valamennyi szemhéjtus mégis fent marad, nem akar a vattakorongra kerülni. Szóval, visszatérek a jobban bevált szemfesték lemosóhoz.

#3: Oriflame-s kézkrém (fekete tea és a tőzegáfonya illatával) 

Ez egy kis kiszerelésű kézkrém, sötétzöldes külsővel. Ha ezt veszed meg, akkor 30 ml-nyi, karácsonyi hangulatot idéző kézkrémet kapsz a pénzedért. Amiért jelenleg több kézkrémem van, így ezt nem tervezem újravenni. Nagyon sokat nem tudok erről a termékről elmondani. Rendes áron sajnos drága, egy ezresbe kerül. Nem túlzottan édeskés illat, (inkább frissnek mondható), szóval, ha valami szirupos, mézes-mázos, cukorhabos illatú kézkrémet keresel, ez nem a te választásod.  
Októberi kiegészítés: megnéztem, az Oriflame oldalán még mindig egy ezresért kapható ez a kézbőrre való krém. Viszont lehet, ha tag vagy és belépsz az Oriflame oldalára, akkor kiírja a termékhez, hogy pl. nem kapható, már nem gyártják... aminek egy következménye van: nem lehet megrendelni.

#4 Love Potion parfüm 

Ez az a parfüm, aminek a kupakjával akár szúrni is lehet. Az Oriflame oldalán ez "szerelmi bájital"-ként van számon tartva, de nem gondolom, hogy szerelem és párkapcsolat nélkül élő személyek ne próbálhatnák ki. Teljes áron viszont nem a legjobb opció, hogy ha sovány a pénztárcád. Teljes ára közelebb van a 10 ezerhez, mint az 5 ezerhez.  
Októberi kiegészítés: nem esélyes, hogy ezt az illatot a közeljövőben újra fogom venni. Olcsóbb árkategóriában fogok vélhetőleg kutakodni, hogy ha úgy gondolom, ideje beújítani néhány parfümöt. 

#5: Full moon for her (Oriflame) 

Ezt igazából a kinézete miatt vettem annó. Azt hittem, hogy ha ilyen jól néz ki az üvegen a kép, akkor a beltartalom is kedvencemmé fog válni. Tévedtem. Élénk, amolyan "szúrós" illat. Talán a jázmint érzem ki belőle ennyire. Újravenni nem tervezem és nagy eséllyel nem is fogom. :D  
Októberi kiegészítő: ez a véleményem továbbra se változott. Több bekezdéssel fentebb található képen a lila címkés üveg az, amiről ebben a pontban szó van.

#6: Miss Giordani Intense

Maga az üvegcse, amiben van a termék, nem szokványos. Mintha fogták volna és valahogy a két oldalát kissé elfordították volna az üvegnek. Ezt az illatot szettben vettem meg. Ez már lágyabb, az előzőhöz (Full Moon) képest. Kedvencé nem vált, számomra ez amolyan "semmilyen".
Illatjegyei közé tartoznak: lila gardénia, narancsvirág.

#7: Spirit of golden vanilla 

Ez is egy régebbi termék. Viszont a drogériákban gondolom mindig kapható. Igaz, hogy csak 30 ml anyagot tartalmaz az üveg, de az ára is kedvező. Ha szereted a vaníliát, ez egy próbát megér. Az én ismeretségi körömben nem aratott osztatlan sikert. Az egyik embernek légfrissítőre hajazott, a másik viszont vett magának egy ugyanilyent. Lehet, hogy ha már fogynak elfele az illataim, akkor ez újra bekerül a kosaramba.  
Októberi gondolatok még: ha kíváncsi vagy arra, hogy más hogyan is vélekedik erről a parfümről, akkor keresd fel a Krémmánia oldalát

#8: Beyonce Heat Wild Orchid natural spray 

A rendes parfüm túlságosan drága lett volna a pénztárcámnak. Ez a termék talán már 3 éve volt meg nálam. Az elején még tetszett az illat, viszont így, 2020 végére, 2021 elejére (nem tudom, mikor fogyott el pontosan), már kevésbé jött be.  

#9: Love Potion So Tempting illatpermet 

Erről a termékről egy sort se írtam korábban, szóval, ez már az "októberi kiegészítés" zászlaja alatt lesz bepótolva.
Ez az illat nem üvegcsében található meg, hanem műanyagban. A folyadék benne világoslila színű, talán ezzel is mutatni akarják, hogy puha illatról van szó. Tehát, ha valami nagyon orrba mászó, "szúrós" az, amit te keresel, akkor tovább keresheted, mert ez nem olyan. 

Nos, ezek lettek volna azok, amik elhasználásra kerültek. Te melyik terméket vetted meg már minimum egyszer? Melyik az, amit most kipróbálnál? Írd le kommentben!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr4316729596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása