Csak az ikszelésig vagy fontos? Maradjon vagy bukjon a jelenlegi kormány?
2022. március 29. írta: Nightfallivy

Csak az ikszelésig vagy fontos? Maradjon vagy bukjon a jelenlegi kormány?

Választás 2022-ben

Április harmadika. Van, aki nem megy el szavazni, merthogy vallási okokból ebből ki szeretne maradni. Van, aki éppen dolgozik és nem engedik el. Van, akit ez az egész nem érdekel, mondván úgyis ugyanolyan rossz marad az egész helyzet. Egy viszont közös. Az pedig az, hogy amikor utcán jár az ember, akkor szembetalálkozik a plakátokkal. Szembetalálkozik az újságokban, hirdetések formájában a politikával. Ha Youtube-n nem kapcsolta be a reklámszűrőt, könnyedén felforrhat az agyvize a kormány-hirdetésektől. 

Mi alapján döntsd el, hogy kire szavazol?

Kérdezd meg magadtól, hogy tett-e olyan dolgot a jelenlegi kormány, ami a te életedre jó hatással volt és hogy ez a jó hatás megér-e újabb szavazatot? Vedd sorra, hogy milyen intézkedéseket hoztak, amik a te életedre negatív hatással voltak. Vannak ismerőseid, akik mondjuk nem a jelenlegi kormányt favorizálják? Kérdezd meg tőlük, hogy miért kellene az ellenzékre szavazni, ha bizonytalan vagy a döntésben. 
Ha esetleg úgy jön ki a matek, meg az egész válasz, hogy neked a jelenlegi kormány a jó, akkor támaszd alá a döntésedet. Az egy zsák krumpli, vagy a "stop Soros" nem túl jó érv. Az egyik nagyon hamar elfogy, utána meg ugyanúgy meg kell vásárolni a krumplit, a másik meg kevésbé érint, mint az egészségügyi-oktatási-munkahelyi helyzet. 

Ha bukjon a jelenlegi kormány szerinted...

Van egy órád? Az ellenzéket képviselő Márki-Zay Péter egy órán át beszél videóban:

A folytatás, amiben van szó egészségügyről is: (ez is hosszú, szóval szintén 1 órás ráérés kell)

M1-en öt percet kapnak a különféle pártok

Segítséget nyújthat az, hogy öt perces beszédeket megnézd, mondjuk Youtube-n. 

Márki-Zay Péter és hat párt összefogása

Gödény és NÉP

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Megoldás Mozgalom

Végszóként

Ha teheted, akkor menj el szavazni április harmadikán, így ha nem is az a párt nyer, amit te szeretnél győztesnek látni, legalább megtetted azt, amit meg tudtál tenni. 
Most talán az a legfontosabb kérdés, hogy a jelenlegi kormány maradjon, vagy menjen. Így a hat pártos összefogásnak van talán legnagyobb esélye a jelenlegi kormány leváltására.

Mielőtt élesre állítottam volna ezt a blogbejegyzést...

Szinte most kijött egy újabb videó, pont azt taglalja, miért menj el szavazni. Szóval, a videó: (talán 17:00-kor lett nyilvános a videó)

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr4717792465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása