Először is, boldog nyulat mindenkinek.:)
Igaz, a koronavírus most is rányomja a bélyegét erre a tavaszi ünnepre, de szerencsére még mindig lehet húsvét ott, ahol lakunk. Léteznek díszek, léteznek ünnepi fogások.
Az én húsvéti fogásom talán rendhagyó, hiszen én nem ragaszkodok se a sonkához, se a kolbászhoz, se a kalácshoz. Sárgatúró jöhetne, de jelenleg nincsenek eszközök az elkészítéséhez... gondolok itt a gézlapra (vagy hogy hívják azt), amibe önteni kell az egészet és abban kell állni hagyni.
Akkor hát, én milyen kaját csináltam? Annyi köze van a húsvéthoz, hogy van benne tojás.
Előre leszögezném azért, hogy ez nem egy megszokott, pörkölt-töltött káposzta vonalon mozog. Ha kedvet kapsz hozzá, csináld meg!
Akkor hát, következzen a kaja. :)
Jó étvágyat hozzá, hogy ha kedvet kaptál hozzá, hogy elkészítsd!
Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Facebook oldalam, hogy tudd, van-e új bejegyzés?