Ismét elgondolkodni a blog sorsán... és egy kis morzsa az életemből
2020. november 25. írta: Nightfallivy

Ismét elgondolkodni a blog sorsán... és egy kis morzsa az életemből

Mai napra egy olyan poszttal készültem eredetileg, amiben arról írok, hogy milyen termékeket használtam el novemberig. Igaz, nem mindet egyetlen egy hónap alatt "fogyasztottam" el, hanem szépen, fokozatosan gyűltek össze erre a hónapra. Azonban az élet mást hozott... ha nem erről a könnyű témáról lesz szó, akkor miről? 

Több hírportálon megismerhetitek az Index oldalt érintő kérdéseket, változásokat. Például írt a HVG, 444, mérce is ebben a témában. 
Bloggerként és/vagy olvasóként az ember eldöntheti, hogy mit választ innentől kezdve. Nyilván többen már korábban felálltak a blog.hu képzeletbeli asztalától, mások kerestek alternatív hírforrást az index.hu helyett.

Ezen a blogon már írtam a blog sorsáról, most kissé ismét aktuálissá vált ez a kérdéskör. Mi legyen ezzel az oldallal? Megszüntetni nem tervezem, szóval ha úgy alakul, akkor emlékként létezik tovább. 
Mennyire látok arra esélyt, hogy más platformon folytassam a blogolást? Egyszer minden bizonnyal eljön az a nap is, amikor itt kijelentem, hogy a továbbiakban hol folytatom a blogolást. 

Azonban az életemben létezik fontosabb dolog is jelenleg, mint a blog. Ez pedig az egyik korábbi bejegyzésben említett munkahely keresés. Lehet, hogy ti is pont karácsonyra-szilveszterre-évvégére kaptátok meg a "munkanélküli" státuszt. Azt mondják, hogy az év vége pont nehezebb álláskeresés szempontjából, hiszen ilyenkor történnek a szabadságolások, az esetleges kirándulások (igaz, ez a lehetőség nem igazán játszik most, a koronavírus miatt) és persze egyes helyeken ilyenkor áll le a termelés. 

Persze, most mondatokba, szavakba szedhetném, hogy milyen fejlemények ütötték fel a fejüket munkakeresés címszó alatt az életemben. Azonban egyrészt, nem sok változás van, másrészt, jelenleg megőrizném az anonimitást, így ezért se szeretném elárulni, hogy pontosan melyik városban is élek, melyik településen is szeretnék dolgozni.

Annyiról persze nagy eséllyel írni fogok, hogy ha én valahol felvételt nyertem és nem mondott fel egyik fél se egy héten belül például. (A másik fél nyilván a munkáltató.)

...És ne felejtsétek, következő héten már december lesz és azon a hétvégén érkezik a mikulás. Ha otthon még csizmába-bakancsba kerül mikulás zacskó, akkor még van időtök arra, hogy az egész rendben legyen. 

Ha szeretnétek értesülni a friss tartalomról, kövessétek a Facebook oldalam!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightfallivy.blog.hu/api/trackback/id/tr4716301392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása